Houten uitvaartkist

Houten uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl
Wat is voor u de meest vertrouwde uitvaartkist? Voor velen is dat toch de houten uitvaartkist. Zoals een kind een huisje tekent, zo heeft iedereen bij het woord uitvaartkist een bepaalde vorm en materiaalsoort in gedachten. Meestal zal dat een houten uitvaartkist zijn, in elk geval de vorm die daar meestal bij hoort. Als een dierbare overleden is, spelen er enorm veel emoties een rol. Niet alleen het verdriet om het verlies van de overledene, maar ook al het geregel dat plaats moet vinden kan stress opleveren. Het kan zeker troost bieden als de laatste rustplek van een dierbare een vertrouwd gevoel opwekt.

Natuurlijk is dat voor iedereen anders. De een voelt meer voor een donkere, grenen houten uitvaartkist, de ander meer voor een lichte eikenhouten uitvoering. Maar in het uitgebreide assortiment van uitvaartkistwinkel.nl is ook notenhout, steigerhout of mahoniehout een optie. Daarnaast zult u nog zoveel andere mogelijkheden vinden, dat u wellicht afwijkt van de houten uitvaartkist en kiest voor een kartonnen uitvaartkist of een gekleurde uitvaartkist.

Houten uitvaartkist online bestellen, en dan?
Een houten uitvaartkist voelt misschien wel vertrouwd, maar een uitvaartkist bestellen zal misschien even wennen zijn. Maar we garanderen u, dat zodra u een keuze gemaakt heeft, we u binnen een uur zullen bellen om uw bestelling telefonisch te bespreken. We stemmen de bezorglocatie met u af, dat kan bij u thuis zijn of bij een uitvaartcentrum. We vertellen u de levertijd, dat kan voor een gekleurde kist, die we in alle RAL kleuren kunnen leveren, iets langer zijn. Ook de bamboe uitvaartkisten hebben iets langer nodig. Standaard leveren we binnen zes uur, altijd in overleg met u.

Levering houten uitvaartkist
Uw bestelde houten uitvaartkist zal conform afspraak geleverd worden, en onze bezorger zal u per sms of email (wat u wenst) laten weten dat de levering heeft plaatsgevonden. We werken met ongedecoreerde auto’s en discreet personeel. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze afspraken zijn helder en duidelijk en we komen ze altijd na, daar kunt u op vertrouwen.

Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs.

Topkwaliteit, laagste prijs
Ook al heeft u afspraken gemaakt met een uitvaartondernemer voor het regelen van een uitvaart, kunt u altijd zelf de kist bestellen. U zult ervan opkijken hoeveel u dat kan schelen. Wij leveren dezelfde kwaliteit kisten die u elders kunt krijgen, maar voor een lagere prijs. Als u ergens een lager tarief ziet, is dat een andere kwaliteit. Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat nabestaanden zelf een kist bestellen, zo heeft u wat meer grip op de kosten en misschien zelfs nog wat ruimte in uw budget voor mooie bloemen of een condoleance naderhand.
 
Wilt u meer informatie over onze houten uitvaartkisten? Of over het bestellen van een uitvaartkist? Kijk bij de Veelgestelde vragen of bel met 085-0160070.  24/7 bereikbaar, 7 dagen per week.