Houten uitvaartkist

Houten uitvaartkist kopen bij Uitvaartkistwinkel.nl

Het kopen van een uitvaartkist brengt veel emoties met zich mee. Uitvaartkistwinkel.nl begrijpt dat en probeert het proces zo prettig mogelijk te maken. Wij zorgen met onze directe, discrete en empathische werkwijze ervoor dat u veilig en vertrouwd een uitvaartkist kunt kopen. Wij komen onze afspraken altijd na en houden u daarvan op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de uitvaartkist volgens afspraak plaatsvindt.

Assortiment houten uitvaartkisten

Het ruime assortiment aan houten uitvaartkisten van Uitvaartkistwinkel.nl bestaat uit diverse modellen, houtsoorten en kleuren. Alle houten uitvaartkisten vindt u bij Uitvaartkistwinkel.nl voor de laagste prijs én gratis bezorgd. Wij bieden u verschillende modellen houten uitvaartkisten van traditionele tot moderne uitvaartkisten. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten houten lijkkisten, zoals eikenhout, populierenhout, notenhout, steigerhout en mahoniehout. Bekijk alle soorten houten uitvaartkisten in ons assortiment.

 
Levertijd houten uitvaartkist

Uw gekochte houten lijkkist wordt in overleg binnen 6 uur bezorgd, gratis. Nadat u een houten uitvaartkist heeft besteld, nemen wij binnen één uur telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra voorkeuren te bespreken. De uitvaartkist kan thuis of elders bezorgd worden, naar uw wens. Wilt u graag eerder een uitvaartkist kopen voor een overlijden? Dan bewaren wij de uitvaartkist bij u in de buurt, tot zes maanden na de bestelling is dit geheel kosteloos. Zo kunt u zich in alle rust op andere zaken richten.

Uitvaartkistwinkel.nl

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw zorgen met betrekking tot de uitvaartkist uit handen te nemen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 085-0160070.