Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier veelgestelde vragen omtrent ons assortiment, werkwijze en voorwaarden. Indien u geen antwoord kunt vinden op uw vraag kunt u 24 uur per dag vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 085 016 36 58.

 • Vraag

  Vraag

  Vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Levertijden

  Levertijden

  Wij leveren alle kisten die op voorraad zijn binnen 6 uur, mits anders aangegeven.

 • 24 uur bereikbaar

  24 uur bereikbaar

  Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen.

 • Veilig

  Veilig

  Discreet en veilig bezorgd door heel Nederland. (M.u.v. de Waddeneilanden)

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf online een goedkope uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

Zijn de kosten van de uitvaartkist te declareren bij de uitvaartverzekering?

Over het algemeen is dit geen probleem. Als u een zogenaamde kapitaal- of geldpolis hebt, zal die uitbetalen. Wel adviseren wij altijd dit vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij te checken. Onaangename verrassingen achteraf kunt u beter voorkomen.

Als de uitvaartkist niet aan mijn verwachtingen voldoet, krijg ik dan mijn geld terug?

Wij hanteren de uitvaartkist altijd met de grootste zorgvuldigheid, maar mocht er toch een beschadiging zijn die we niet opgemerkt hebben, komen we uiteraard de kist kosteloos omruilen. Mocht het zelfs zover gaan dat u de uitvaartkist niet kon gebruiken en genoodzaakt was een ander te gebruiken, dan zullen we de kist kosteloos bij u ophalen en ontvangt u het gehele bedrag retour. We zijn er trots op dat we altijd de kwaliteit leveren die we u beloven en dat de bestelde uitvaartkist, zodra deze in goede staat is ontvangen, aan uw verwachting zal voldoen.

Vragen over Uitvaartkistwinkel.nl

Kan ik op ieder gewenst moment contact met jullie opnemen?

Ja, naast de bereikbaarheid via de website, kunt u ook 24/7 bij onze klantenservice terecht op telefoonnummer 085 016 36 58

Hoe kunnen jullie zo veel goedkoper zijn als andere aanbieders?

Wij kopen de uitvaartkisten groot en scherp in, hebben goede contacten met de leveranciers. Daarbij hanteren we zelf een kleinere marge en onze overheadkosten zijn lager dan die van de meeste uitvaartondernemers.

Is het ook mogelijk, om naast een goedkope uitvaartkist te bestellen, de gehele uitvaart door jullie te laten regelen?

Dat kan zeker. Wij maken deel uit van Uitvaart24, een uitvaartorganisatie die landelijk bekend en lokaal betrokken is. Met oog voor elk budget en een accurate werkwijze, waarbij onverwachte kosten achteraf niet voorkomen. Voor meer informatie kunt u hier de website van Uitvaart24 bekijken.

Vragen over de levering

Wordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn uit voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd mits anders aangegeven. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we de uitvaartkast geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Hoe wordt de uitvaartkist geleverd?

Uitvaartkistwinkel.nl maakt gebruik van eigen vervoer. Onze voertuigen zijn niet gedecoreerd, dus niet voorzien van reclame met onze firmanaam erop. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen met zorg de uitvaartkist afleveren op de door u gewenste plek en tijdstip.

Zijn er toeslagen voor het leveren van de uitvaartkist in het weekend of 's avonds?

Nee, Uitvaartkistwinkel.nl rekent de prijs die bij de uitvaartkist op onze website vermeld is, geen meerprijs voor een andere kleur, of een levering op een tijdstip buiten kantooruren. Bezorging van de uitvaartkist in heel Nederland is geheel kosteloos. Alleen voor de Waddeneilanden zijn we genoodzaakt een kleine meerprijs te rekenen. Voor die tarieven kunt u het best telefonisch contact opnemen met de klantenservice, 085 016 36 58

Vragen over het assortiment

Kan ik een uitvaartkist in een andere kleur bestellen?

U kunt bij Uitvaartkistwinkel.nl een uitvaartkist in elke gewenste kleur bestellen. Zonder meerprijs, het kost soms wel iets meer tijd. Belt u gerust de klantenservice even of dat voor uw specifieke kleurkeuze geldt. Om exact de juiste kleur te kunnen leveren, werken we met RAL kleurcodes. Op www.ralkleuren.com kunt u de juiste code bij de gewenste kleur selecteren.

Wij willen een uitvaartkist bestellen, die we zelf kunnen beschilderen. Kan dat?

Jazeker, dit geven wij altijd aan bij de verdere informatie over de uitvaartkist. De uitvaartkist van massief populierenhout is heel geschikt om te beschilderen.

Kan ik ook een andere uitvaartkist bestellen die ik niet online kan vinden?

Mocht u ondanks ons ruime assortiment een andere uitvaartkist op het oog hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen we toch nog iets voor u betekenen. Wij hebben goede contacten met onze leveranciers en we leveren u graag onze goede service.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.