Klantenservice

Klantenservice

Hier kunt u alle informatie vinden over onze dienstverlening. Vindt snel het juist onderwerp, antwoord op uw vraag of handige downloads. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24

Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24. Uitvaart24 is een landelijk bekende en lokaal betrokken uitvaartonderneming die zich richt op het verzorgen van een stijlvolle en betaalbare uitvaart voor elk budget. Dezelfde waardes biedt Uitvaartkistwinkel.nl aan in de vorm van goedkopere uitvaartkisten.

Bij Uitvaartkistwinkel.nl kopen we de uitvaartkisten rechtstreeks in bij de fabrikant en laten we u meeprofiteren van de korting die we afspreken. Aangezien we deel uitmaken van uitvaartonderneming Uitvaart24 weten we als geen ander dat de uitvaartkist op het juiste tijdstip ter plaatse moet zijn. Onze snelle en correcte levering draagt ertoe bij dat u zich in alle rust kunt richten op wat op dat moment voor u van belang is.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem direct vrijblijven telefonisch contact op met Uitvaartkistwinkel.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Uitvaartkistwinkel.nl?

Het bestellen van een uitvaartkist geeft meer emoties dan de meeste andere online aankopen. Bij Uitvaartkistwinkel.nl houden we daar rekening mee. We komen onze afspraken altijd na en houden u daarvan op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de uitvaartkist volgens afspraak plaatsvindt:

  • Binnen 60 minuten na de geplaatste bestelling nemen we telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra wensen te bespreken.
  • Dit bevestigen we vervolgens per sms of email, zoals u wenst.
  • Onze levering gebeurt altijd persoonlijk. Onze medewerkers zijn invoelend en respectvol. Onze vervoersmiddelen zijn niet gedecoreerd, voeren geen reclame.
  • In het geval u wilt dat we de uitvaartkist bij de uitvaartondernemer leveren, gebeurt dat altijd in overleg met de uitvaartondernemer. We geven u het afgesproken tijdstip door.

Mocht u de uitvaartkist pas later nodig hebben, dan kunnen wij de uitvaartkist in ons depot bij u in de buurt bewaren. Tot 6 maanden na de bestelling kunnen we dat doen zonder meerprijs.

Waarom zijn jullie uitvaartkisten goedkoper?

Exact dezelfde uitvaartkisten als de meeste uitvaartondernemers, alleen veel goedkoper.

Niet alleen de grote, maar ook kleine lokale uitvaartondernemers werken met dezelfde uitvaartkisten. Doordat wij groot inkopen en zelf onze kosten beperkt houden, krijgt u bij ons exact dezelfde uitvaartkist voor de laagste prijs. U vindt ze nergens goedkoper.

Er zijn wel partijen in de markt die uitvaartkisten uit Polen of China importeren en die goedkoper leveren, maar die kwaliteit is beduidend minder. Dus als u dezelfde goede kwaliteit wilt als bij 85% van de uitvaartorganisaties te krijgen is, dan bent u bij Uitvaartkistwinkel.nl aan het goede adres. Dezelfde kwaliteit uitvaartkisten voor de laagste prijs.

Ik zoek een uitvaartkist die ik niet kan vinden op jullie website.

Mocht u ondanks ons ruime assortiment een andere uitvaartkist op het oog hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen we toch nog iets voor u betekenen. Wij hebben goede contacten met onze leveranciers en we leveren u graag onze goede service.

Is het ook mogelijk om een goedkope uitvaart te regelen?

Dat kan zeker. Wij maken deel uit van Uitvaart24, een uitvaartorganisatie die landelijk bekend en lokaal betrokken is. Met oog voor elk budget en een accurate werkwijze, waarbij onverwachte kosten achteraf niet voorkomen. Voor meer informatie kunt u hier de website van Uitvaart24 bekijken.

Stuur ons een berichtje!

Laat een bericht achter

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.