Traditionele Uitvaartkist

Traditionele uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

De vormgeving van traditionele uitvaartkisten voelt voor velen vertrouwd aan. Terwijl de een misschien een voorkeur heeft voor een rieten mand, of een kartonnen kist, houdt de ander liever vast aan het bekende model. Ook hierin is nog steeds variatie mogelijk. U kunt kiezen voor een eikenhouten (printfolie) uitvaartkist of een mahoniehouten uitvaartkist. Naaldhout is een mogelijkheid, maar ook populierenhout. Deze laatste kan ook in diverse lengte- en breedtematen geleverd worden en deze kist is ook geschikt om op te schilderen. De vorm van deze traditionele kisten blijft dezelfde maar door de verschillende materialen kan de uitstraling toch nog erg verschillend zijn. Het is van belang dat u de keuze maakt die past bij de overledene. U weet het beste wat hoort bij diens voorkeuren en ook al denkt u misschien dat er teveel keuze is, u zult merken dat uw gevoel u erbij helpt. Vaak weten we toch intuïtief welke uitvaartkist het beste voelt.

Traditionele uitvaartkisten, online bestellen

Als in de verdrietige tijd waarin u zich nu vast verkeert een keuze gemaakt moet worden, is dat lastig. Toch leert de ervaring dat een keuze best snel gemaakt wordt. Zodra u weet welke u wilt, kunt u een bestelling plaatsen. Online een uitvaartkist bestellen kan best een drempel zijn, ook al koopt u nog zoveel andere dingen online. U zult al snel ervaren dat we discreet en met respect met deze bestelling om zullen gaan. Binnen een uur na uw aankoop van een van onze traditionele uitvaartkisten, zullen we telefonisch contact met u opnemen om een en ander te bespreken. Zo weet u direct dat het goed gegaan is. We bespreken de levertijd en waar en wanneer we persoonlijk de uitvaartkist komen brengen. We leveren met onze eigen ongedecoreerde vervoersmiddelen. Een nette chauffeur met empathische vaardigheden komt de kist bij u afgeven en uiteraard plaatsen waar u hem hebben wilt. Als de levering elders dan bij u thuis plaatsvindt, krijgt u een smsje of een email zodra er geleverd is. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bestellen bij uitvaartkistwinkel.nl geeft u de garantie dat u respectvol en adequaat behandeld wordt. Als onderdeel van Uitvaart24 hanteren we dezelfde regels op het gebied van transparantie over afspraken en kosten. We leveren kwaliteit voor een lagere prijs.

Traditionele Uitvaartkist

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.