Rieten Uitvaartkist

Rieten uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

Hoe het precies komt is lastig uit te leggen, maar de uitstraling van rieten uitvaartkisten is toch beslist anders dan die van houten uitvaartkisten. Elk heeft een eigen sfeer. Vandaar dat het van belang is, dat u kiest wat voor uw idee past bij uw dierbare. Of waar u, als u alvast voor uzelf een keuze wilt maken, zich het prettigst bij voelt. Een bijkomend voordeel van rieten uitvaartkisten is dat ze biologisch afbreekbaar zijn en geschikt voor het begraven op de meeste natuurbegraafplaatsen. Elke natuurbegraafplaats heeft eigen regels, dus vooraf checken is wel aan te bevelen. Onze ecologische uitvaartkisten zijn ook geschikt voor crematie.

Niet alleen rieten uitvaartkisten, maar ook bamboe uitvaartkisten uitvaartmanden

De verschillende bamboe en rieten uitvaartkisten die we aanbieden zijn van topkwaliteit, net als al onze andere ecologische uitvaartkisten. Maar wat wellicht voor u het belangrijkste is is dat ze milieuvriendelijk zijn. Door gebruik van biologisch afbreekbare materialen zal de ecologische footprint minimaal zijn. Dat is voor velen tegenwoordig een belangrijke overweging. Goed om te weten dat dat beslist geen beperking hoeft te zijn voor de keuze die u heeft. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist die past bij de overledene, u dat helpt bij het verwerken van het verlies. Een mooie rieten uitvaartkist, draagt bij aan een mooi afscheid.

Rieten uitvaartkisten online bestellen, persoonlijke levering

Het is wel steeds gebruikelijker om alles wat we willen kopen online te bestellen, maar we begrijpen dat het met het kopen van een uitvaartkist toch wel iets anders ligt. En bij ons gaat het dus ook anders. Wij hebben zelf de levering in eigen hand. Welke uitvaartkist, of opbaarplank u ook bestelt, we bezorgen persoonlijk. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, bellen we u binnen een uur. Zo weet u al snel dat de bestelling goed is doorgekomen. Vervolgens bespreken we met u wanneer de levering zal plaatsvinden. Dat zal binnen 6 uur zijn, tenzij u kiest voor een specifiek gekleurde kist of een extra brede of extra lange kist. Hoeveel langer dat dan duurt, hoort u ook direct. U kunt ervan op aan dat we ons aan de afspraak houden.

Heeft u vragen over onze rieten uitvaartkisten? Of wilt u andere informatie? Bel vrijblijvend met 085-016 3658. We zijn 24/7 te bereiken. Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24. De moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs. Wij weten als geen ander het belang van op tijd en discreet leveren van een uitvaartkist.

Rieten Uitvaartkist

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.