Opbaarplank

Opbaarplank kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen kiezen voor een opbaarplank  Een opbaarplank, of ook wel draagbaar genoemd, is een alternatief voor een uitvaartkist. Het lichaam van de overledene ligt hier tijdens een opbaring of de uitvaart op. Gewikkeld in een lijkwade of onder een laken voelt de overledene toch dichterbij dan wanneer hij of zij in een kist ligt. Nu u online aan het zoeken bent naar een opbaarplank, zult u waarschijnlijk net een dierbare zijn verloren, of u verwacht dat dat binnenkort zal gebeuren. Dat is een verdrietige periode waarin toch veel beslissingen genomen moeten worden. Dan is het prettig om dat in alle rust te kunnen doen. En daarbij kan het maken van de juiste keuze, passend bij uw dierbare, ook troostend werken.

Mocht u hierbij hulp willen, bel dan gerust 085-0163658. We zijn 24/7 bereikbaar.

Opbaarplank, ook met deksel

Misschien bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden in uitvaartkisten en bent u ook benieuwd naar alternatieve mogelijkheden. We kunnen u een breed assortiment bieden, niet alleen variërend in allerlei maten en materialen in uitvaartkisten, maar ook in diverse typen opbaarplanken. Bijvoorbeeld een van massief hout, met binnenbekleding van mos, maar we hebben ook een versie van zeegras of karton. Natuurlijke materialen, voor misschien wel een meer natuurlijker vorm van opbaren dan een kist. Tijdens het vervoer kan het lichaam worden afgedekt met een deksel. Dat is wellicht ook prettiger voor de privacy, maar ook in sommige crematoria en uitvaartcentra verplicht. Bovendien kan deze deksel ook gebruikt worden als nabestaanden de opbaarplank willen ‘sluiten’.

Vertrouwd online bestellen

Zodra u uw keuze heeft gemaakt en de bestelling heeft geplaatst, zult u binnen 1 uur gebeld worden om uw aankoop te bespreken. Zo weet u zeker dat u de opbaarplank die u wilde, echt besteld heeft. En mocht u toch de lijkwade erbij willen bestellen en was u dat vergeten, dan kan dat alsnog. Bovendien kunt u persoonlijk uw wensen rondom de levering aangeven. Dat kan bij de overledene thuis zijn, of in een uitvaartcentrum. Het kan binnen zes uur zijn, maar het exacte tijdstip van leveren kunt u altijd bespreken. Uiteraard zal de levering discreet en respectvol gebeuren. We brengen de opbaarplank persoonlijk, vervoerd in een van onze ongedecoreerde auto’s. Onze keurige chauffeurs zijn empathisch en respectvol. 

Heeft u nog vragen? We zijn 24/7 bereikbaar op 085-0163658. Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24. Hiermee bent u gegarandeerd van een goede service, snelle, discrete levering en de laagste prijs voor topkwaliteit.

Opbaarplank

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.