Houten Uitvaartkist

Houten uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

Wat is voor u de meest vertrouwde uitvaartkist? Voor velen is dat toch de houten uitvaartkist. Zoals een kind een huisje tekent, zo heeft iedereen bij het woord uitvaartkist een bepaalde vorm en materiaalsoort in gedachten. Meestal zal dat een houten uitvaartkist zijn, in elk geval de vorm die daar meestal bij hoort. Als een dierbare overleden is, spelen er enorm veel emoties een rol. Niet alleen het verdriet om het verlies van de overledene, maar ook al het geregel dat plaats moet vinden kan stress opleveren. Het kan zeker troost bieden als de laatste rustplek van een dierbare een vertrouwd gevoel opwekt.

Natuurlijk is dat voor iedereen anders. De een voelt meer voor een donkere, grenen houten uitvaartkist, de ander meer voor een lichte eikenhouten uitvoering. Maar in het uitgebreide assortiment van uitvaartkistwinkel.nl is ook notenhout, steigerhout of mahoniehout een optie. Daarnaast zult u nog zoveel andere mogelijkheden vinden, dat u wellicht afwijkt van de houten uitvaartkist en kiest voor een kartonnen uitvaartkist of een gekleurde uitvaartkist.

Houten uitvaartkist online bestellen, en dan?

Een houten uitvaartkist voelt misschien wel vertrouwd, maar een uitvaartkist bestellen zal misschien even wennen zijn. Maar we garanderen u, dat zodra u een keuze gemaakt heeft, we u binnen een uur zullen bellen om uw bestelling telefonisch te bespreken. We stemmen de bezorglocatie met u af, dat kan bij u thuis zijn of bij een uitvaartcentrum. We vertellen u de levertijd, dat kan voor een gekleurde kist, die we in alle RAL kleuren kunnen leveren, iets langer zijn. Ook de bamboe uitvaartkisten hebben iets langer nodig. Standaard leveren we binnen zes uur, altijd in overleg met u.

Levering houten uitvaartkist

Uw bestelde houten uitvaartkist zal conform afspraak geleverd worden, en onze bezorger zal u per sms of email (wat u wenst) laten weten dat de levering heeft plaatsgevonden. We werken met ongedecoreerde auto’s en discreet personeel. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze afspraken zijn helder en duidelijk en we komen ze altijd na, daar kunt u op vertrouwen.

Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs.

Topkwaliteit, laagste prijs

Ook al heeft u afspraken gemaakt met een uitvaartondernemer voor het regelen van een uitvaart, kunt u altijd zelf de kist bestellen. U zult ervan opkijken hoeveel u dat kan schelen. Wij leveren dezelfde kwaliteit kisten die u elders kunt krijgen, maar voor een lagere prijs. Als u ergens een lager tarief ziet, is dat een andere kwaliteit. Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat nabestaanden zelf een kist bestellen, zo heeft u wat meer grip op de kosten en misschien zelfs nog wat ruimte in uw budget voor mooie bloemen of een condoleance naderhand.

Wilt u meer informatie over onze houten uitvaartkisten? Of over het bestellen van een uitvaartkist? Kijk bij de Veelgestelde vragen of bel met 085-0163658.  24/7 bereikbaar, 7 dagen per week.

Houten Uitvaartkist

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.