Gekleurde uitvaartkist

Gekleurde uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

Soms kan het gelijk duidelijk zijn: we nemen een gekleurde uitvaartkist. Dan bent u hier aan het goede adres. Hoe verdrietig een overlijden ook altijd is, een kist die past bij de overledene kan toch een vorm van troost bieden. Gelukkig kunnen we u naast een heel ruim assortiment aan uitvaartkisten van diverse soorten hout, bamboe, riet en karton, ook gekleurde uitvaartkisten aanbieden. In elke kleur die u maar wenst. Van hemelsblauw, tot dieprood, en van helder geel tot lindegroen en alles daartussenin. Alle RAL kleuren zijn te leveren. Het feit dat u zoekt naar een gekleurde uitvaartkist geeft aan dat u al een idee in uw hoofd heeft. Een kleur die past bij uw dierbare, of een kleur die voor u passend voelt.

Misschien wilt u liever een ongeverfde houten kist, die u naar believen kunt laten beschilderen, of zelf van een afbeelding kunt voorzien. Het kan een mooi idee zijn om alle mensen die afscheid nemen van uw naaste zelf een bericht te laten schrijven op de uitvaartkist, of (klein)kinderen tekeningen erop te laten maken. Hiermee kan een uitvaartkist enorm persoonlijk worden en dat kan helpen bij het verwerken van het verlies. 

Gekleurde uitvaartkist bestellen

Gekleurde uitvaartkisten zijn in diverse maten te bestellen, ook extra brede en extra lange kisten worden gekleurd geleverd. Zodra u uw keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst, nemen we binnen een uur contact met u op om uw bestelling te bespreken. Zo weet u zeker dat u heeft besteld wat u wilde en kunnen er verder afspraken met u gemaakt worden in verband met bezorging. We kunnen bij de overledene thuis bezorgen of bij een uitvaartcentrum, wat uw voorkeur heeft. Altijd in overleg wordt de gekleurde uitvaartkist bezorgd binnen zes uur, gratis en discreet. Onze auto’s zijn ongedecoreerd en onze chauffeurs zijn netjes gekleed en vriendelijk. Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24, een moderne uitvaartonderneming die bekend staat om haar transparante en respectvolle werkwijze. U kunt ervan op aan dat uw bestelling naar wens zal verlopen.

Voor het overlijden een uitvaartkist kopen?

Ja, dat kan inderdaad. Soms gaat er een lang ziekbed aan een overlijden vooraf en bestaat de behoefte om de keuze voor een uitvaartkist zélf te maken. Of samen met de toekomstige nabestaanden. Dan kunt u uiteraard al een kist kiezen, maar ook bestellen. Dan zullen we de uitvaartkist – een half jaar kosteloos – voor u bewaren. Wat u ook kiest, we denken graag met u mee.

Bel gerust voor meer informatie met 085-0163658 We zijn elke dag 24/7 te bereiken.

Gekleurde uitvaartkist

Bekijk onze collectie gekleurde uitvaartkisten voor de mooiste strak afgewerkte gekleurde uitvaartkisten voorzien van een luxe katoenen binnenbekleding.

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.