Eco Uitvaartkist

Eco uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

In de periode rond een overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden. Een onderdeel daarvan is het uitkiezen van een uitvaartkist. En daarin blijkt dan de keuze zo divers te zijn, dat ook dit aspect van het regelen van de uitvaart moeilijk blijkt te zijn. Het brede assortiment is er, daar kunnen we niets aan doen. Maar we willen u wel graag helpen de juiste keuze te maken. Een uitvaartkist, of dat een ecologische uitvaartkist is of niet, straalt het liefst iets uit wat past bij de overledene. Iemand voor wie het belangrijk is of was om de ecologische footprint zo laag mogelijk te houden heeft de voorkeur voor een uitvaartkist die biologisch afbreekbaar is. Alle eco uitvaartkisten die u in ons assortiment zult vinden zijn dat en ze zijn niet alleen geschikt voor een (natuur)begrafenis, maar ook voor een crematie.

Eco uitvaartkisten vertrouwd online bestellen

Zodra u uw keuze heeft bepaald voor bijvoorbeeld een kartonnen uitvaartkist of populieren houten uitvaartkist, een extra brede of lange kist, een bamboe uitvaartkist of een kist van gerecycled hout, dan kunt u een bestelling plaatsen. Binnen een uur zult u dan door een medewerker gebeld worden om de bestelling te bespreken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze hebt gemaakt en kunt u afspreken wanneer en waar de eco uitvaartkist geleverd zal worden. Dat kan veelal binnen 6 of 12 uur, afhankelijk van de gekozen uitvaartkist, maar we passen ons graag aan uw wensen aan. De levering zal discreet en volgens afspraak verlopen. Dat doen we uiteraard zelf, met een ongedecoreerde auto, met respectvol, empatisch personeel. Mocht de uitvaartkist bij een uitvaartcentrum geleverd moeten worden, of op een ander adres dan de uwe, dan laten we u per sms of e-mail weten wanneer de levering heeft plaatsgevonden. Zo weet u dat alles goed geregeld is.

Heeft u vragen over onze eco uitvaartkisten? Of wilt u wat hulp bij uw keuze? Bel vrijblijvend 085-0163658.

Puur ecologische uitvaartkisten

Hoe gek het ook klinkt, de ervaring leert dat u ondanks de enorme keuze er op een gegeven moment bij een kist het juiste gevoel naar boven komt. Dit is hem, deze moeten we nemen. En of dan dat een van de eco uitvaartkisten is of niet. Als het goed voelt, maakt u altijd de juiste keuze. Ook als het budget niet zo groot is, zult u vast bij ons een geschikte, passende uitvaartkist vinden. Als dealer van Fair Coffins, kunnen we u verzekeren dat onze eco uitvaartkisten 100% ecologisch verantwoord zijn. Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die service en transparantie hoog in het vaandel heeft. En dat dat ook kan tegen een betaalbaar tarief wordt u bij ons duidelijk.

Eco Uitvaartkist

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.