Brede uitvaartkisten

Brede uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl

Het is een tegenwoordig zo dat mensen niet alleen steeds langer, maar ook zwaarder worden. Logisch dat ook bij het produceren van uitvaartkisten daar steeds meer rekening mee gehouden wordt. Brede uitvaartkisten en ook lange uitvaartkisten zijn een belangrijk onderdeel in het ruime assortiment van Uitvaartkistwinkel.nl.

Al vrij snel na een overlijden komt de vraag van een uitvaartondernemer: “welke kist wilt u?” Dan krijgt u meestal een boek voor u waarin u afbeeldingen van uitvaartkisten kunt bekijken, terwijl u zich misschien nog helemaal niet kunt voorstellen dat uw dierbare in zo’n kist moet liggen. Een manier om dit rustig en in uw eigen omgeving te kunnen doen, is wat u nu doet: door op internet te kijken. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Enorm veel kleuren, materialen, zware houten kisten, maar ook lichtere varianten, ook duurzaam en ecologisch verantwoord. Alles is mogelijk, tegen lagere kosten dan elders. En dus ook die bredere variant, waar uw dierbare comfortabel en ruim in zal liggen.

Brede uitvaartkisten en lange uitvaartkisten

Stel u heeft een bepaalde kleur in gedachten die voor uw gevoel goed past bij de overledene; ook die is leverbaar in een bredere uitvoering. Met een binnenmaat van 65 cm is deze wel tien centimeter breder dan de standaardmaat. In de brede uitvaartkisten van eikenhout printfolie kunt u ook kiezen voor de variant met een binnenmaat van 75 cm. Daarin zult u ook een extra lange versie zien van 205 cm. Een ecologische uitvaartkist vindt u in de massief populieren verbrede versie, die ongelakt is. Eventueel kunt u deze zelf beschilderen. Er is zoveel mogelijk, tegen een schappelijke prijs, waardoor u vast met een goed gevoel uw keuze maakt.

Bij Uitvaartkistwinkel.nl zult u dezelfde kwaliteit kisten – dus ook brede uitvaartkisten – vinden die de bekendere uitvaartondernemers aanbieden, alleen zult u ze elders niet goedkoper zien. U bespaart hiermee geld dat u wellicht op een andere manier kunt besteden om het afscheid zo mooi te maken als u voor ogen heeft.

Snelle en discrete levering van brede uitvaartkisten

Binnen een uur na de bestelling zult u gebeld worden, zo weet u al snel dat u de juiste bestelling geplaatst heeft. De levering vindt binnen zes uur in overleg met u plaats. de uitvaartkist wordt persoonlijk door ons gebracht, in een stemmige ongedecoreerde auto. Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24, de uitvaartondernemer die transparant is over de kosten, helder en duidelijk over wat voor u geregeld kan worden voor welke prijs en vooral ook persoonlijk, empathisch en respectvol.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bel ons gerust op 085-0163658. We zijn dag en nacht bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en voor de hulp die u nodig heeft.

Brede uitvaartkisten

Bekijk ons gehele assortiment

  • De goedkoopste uitvaartkisten van NL
  • Gratis persoonlijke bezorging
  • Levering binnen 6 uur, in overleg*

Veelgestelde vragen

Icon for truckWordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Icon for verifiedHoe weet ik dat de uitvaartkist is zoals afgebeeld?

De uitvaartkisten die door Uitvaartkistwinkel worden aangeboden zijn hetzelfde als die door 85% van de uitvaartondernemers worden aangeboden, maar dan goedkoper. Daarnaast kunt u de vele eerdere ervaringen van Uitvaartkistwinkel.nl hier raadplegen om zeker de zijn dat de uitvaartkist naar wens is.

Icon for coinKan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op uitvaart24.nlbudgetuitvaart24.nlgoedkopeuitvaart24.nl, crematorium24.nl of begrafenisondernemer24.nl voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Terugbelafspraak

Wil u graag meer informatie over deze uitvaartkist of over Uitvaartkistwinkel.nl? Neem dan vrijblijvend 24 uur per dag contact op met Uitvaartkistwinkel.nl via 085 016 3658 Of maak een terugbelafspraak via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een berichtje!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.