Goedkoopste uitvaartkist, meest gekozen

€ 269,-

 

Deze nette uitvaartkist is de meest geleverde kist van Nederland. Hier vindt u dezelfde kwaliteit voor de laagste prijs, dus de goedkoopste uitvaartkist.

Bekijk de goedkoopste uitvaartkist Assortiment

 

WELKOM BIJ

Uitvaartkistwinkel.nl

Zoals we goed begrijpen is het aanschaffen van een grafkist een emotioneel gebeuren. Verdriet speelt hierbij altijd een rol, keuzes zijn lastig te maken. Om u daarin bij te staan, bieden wij een groot assortiment en werkt onze website eenvoudig.

Jan Jaap Palma: “U vindt hier dezelfde kwaliteit grafkisten als u bij de meeste uitvaartondernemers zult zien, alleen een stuk goedkoper.”

Meest geleverd

Bekijk wenslijst

Traditionele uitvaartkisten

Uitvaartkist Notenhout

599

Traditionele uitvaartkisten

Uitvaartkist Mahoniehout

629

Goedkoopste uitvaartkist online kopen. Persoonlijk en betrouwbaar.

Online bestellen van een uitvaartkist voelt misschien wat vreemd, maar het is wel prettig om in alle rust, in uw eigen omgeving de diverse mogelijkheden te bekijken. En u kunt ervan op aan: welk type u ook kiest, u vindt hier de goedkoopste uitvaartkist. Er zijn verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen, ons assortiment is ruim. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist, hoe verdrietig de omstandigheden ook zijn, kan helpen in het proces van verlies en rouw. Het kan helpen om praktisch ergens mee bezig te zijn, met in uw achterhoofd de wens van uw dierbare.

Snelle en betrouwbare levering van goedkoopste uitvaartkist

Zodra u bij uitvaartkistwinkel.nl een keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft geplaatst nemen we  binnen 1 uur contact met u op. Dan bespreken we uw wensen verder persoonlijk. We leveren de goedkoopste uitvaartkist vervolgens volgens afspraak, binnen enkele uren, bij u thuis of bij de uitvaartondernemer. Zodra de kist daar is geleverd ontvangt u direct een sms of email ter bevestiging. De bezorging zal altijd discreet plaatsvinden. Onze wagens zijn altijd ongedecoreerd, en onze chauffeurs zijn netjes en vriendelijk.

Net zoals u bij Uitvaart24 terecht kunt voor de goedkoopste uitvaart, kunt u voor een goedkoopste uitvaartkist bij Uitvaartkistwinkel.nl terecht. Altijd betrouwbaar en persoonlijk.

Heeft u vragen? U kunt ons vrijblijvend bellen op 085-0160070. We zijn 24/7 bereikbaar, alle dagen van de week. Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24.