Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar de goedkoopste uitvaartkisten van Nederland? Uitvaartkistwinkel.nl biedt u deze. In onze webshop vindt u uitvaartkisten van hoge kwaliteit. 85% van de uitvaartondernemers gebruikt exact dezelfde uitvaartkisten. Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? U kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze klantenservice via 085 016 36 58 of info@uitvaartkistwinkel.nl.

Kan ik zelf online een goedkopere uitvaartkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke uitvaartkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online besteld kan worden bij Uitvaartkistwinkel.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig uitvaartkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de uitvaartkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op www.basicuitvaart24.nlwww.budgetuitvaart24.nl, of www.goedkopeuitvaart.nl, voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Hoe kan dezelfde kwaliteit uitvaartkist tegen een lagere prijs geleverd worden?

Wij kopen de uitvaartkisten groot en scherp in, hebben goede contacten met de leveranciers. Daarbij hanteren we zelf een kleinere marge en onze overheadkosten zijn lager dan die van de meeste uitvaartondernemers.

Zijn de kosten van de uitvaartkist te declareren bij mijn uitvaartverzekering?

Over het algemeen is dit geen probleem. Als u een zogenaamde kapitaal- of geldpolis hebt, zal die uitbetalen. Wel adviseren wij altijd dit vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij te checken. Onaangename verrassingen achteraf kunt u beter voorkomen.

Wordt de uitvaartkist wel op tijd geleverd?

Alle uitvaartkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de uitvaartkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de uitvaartkist is altijd in de buurt.

Hoe weet ik of de online bestelling van de uitvaartkist goed gegaan is?

Binnen 60 minuten na de bestelling van de uitvaartkist zullen we telefonisch contact met u opnemen, om de bestelling te bevestigen en met u uw verdere wensen te bespreken. Dan maken we ook met u de afspraak waar en wanneer u de uitvaartkist geleverd wilt hebben. Dat bevestigen we vervolgens via sms of email, wat u wilt. Als de uitvaartkist van uw keuze is afgeleverd bij de uitvaartondernemer, dan zal degene die de levering doet u direct daarna ook een bericht sturen. Neem gerust contact op met de klantenservice als u vooraf vragen heeft.

Als de uitvaartkist niet aan de verwachting voldoet, krijg ik dan mijn geld terug?

Wij hanteren de uitvaartkist altijd met de grootste zorgvuldigheid, maar mocht er toch een beschadiging zijn die we niet opgemerkt hebben, komen we uiteraard de kist kosteloos omruilen. Mocht het zelfs zover gaan dat u de uitvaartkist niet kon gebruiken en genoodzaakt was een ander te gebruiken, dan zullen we de kist kosteloos bij u ophalen en ontvangt u het gehele bedrag retour. We zijn er trots op dat we altijd de kwaliteit leveren die we u beloven en dat de bestelde uitvaartkist, zodra deze in goede staat is ontvangen, aan uw verwachting zal voldoen.

Ik wil graag nu alvast een uitvaartkist kopen, maar denk hem pas over een paar maanden nodig te hebben. Kunt u hem zolang bewaren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Als u nu graag in alle rust een keuze maakt en de bestelling plaatst, kunnen wij de uitvaartkist voor u opslaan tot een later moment. Tot 6 maanden kan dat geheel kosteloos. In elke provincie hebben we een depot, dus de uitvaartkist is dan, zodra het nodig is, direct beschikbaar.

Wij willen een uitvaartkist kopen, die we zelf kunnen beschilderen. Kan dat?

Jazeker. De uitvaartkist van massief populierenhout is heel geschikt om te beschilderen.

Kan ik op elk gewenst moment contact opnemen met Uitvaartkistwinkel.nl

Ja, naast de bereikbaarheid via de website, kunt u ook 24/7 bij onze klantenservice terecht op telefoonnummer 085 016 36 58

Is de betaling wel veilig via de website Uitvaartkistwinkel.nl?

Absoluut. We maken gebruik van iDeal, zodat u de uitvaartkist altijd in een vertrouwde, beveiligde omgeving kunt betalen.

Kan ik een uitvaartkist in een andere kleur bestellen?

U kunt bij Uitvaartkistwinkel.nl een uitvaartkist in elke gewenste kleur bestellen. Zonder meerprijs, het kost soms wel iets meer tijd. Belt u gerust de klantenservice even of dat voor uw specifieke kleurkeuze geldt. Om exact de juist kleur te kunnen leveren, werken we met RAL kleurcodes. Op www.ralkleuren.com kunt u de juiste code bij de gewenste kleur selecteren.

Hoe wordt de uitvaartkist bezorgd?

Uitvaartkistwinkel.nl maakt gebruik van eigen vervoer. Onze voertuigen zijn niet gedecoreerd, dus niet voorzien van reclame met onze firmanaam erop. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen met zorg de uitvaartkist afleveren op de door u gewenste plek en tijdstip.

Zijn er toeslagen op het bezorgen van de uitvaartkist in het weekend of ’s avonds?

Nee, goedkoopste uitvaartkist rekent de prijs die bij de uitvaartkist op onze website www.Uitvaartkistwinkel.nl vermeld is, geen meerprijs voor een andere kleur, of een levering op een tijdstip buiten kantooruren. Bezorging van de uitvaartkist in heel Nederland is geheel kosteloos. Alleen voor de Waddeneilanden zijn we genoodzaakt een kleine meerprijs te rekenen. Voor die tarieven kunt u het best telefonisch contact opnemen met de klantenservice, 085 016 36 58

Kan ik ook een andere uitvaartkist bestellen?

Mocht u ondanks ons ruime assortiment een andere uitvaartkist op het oog hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen we toch nog iets voor u betekenen. Wij hebben goede contacten met onze leveranciers en we leveren u graag onze goede service.

Is het ook mogelijk om niet alleen een goedkope uitvaartkist te bestellen, maar de complete uitvaart bij jullie te regelen?

Dat kan zeker. Wij maken deel uit van Uitvaart24, een uitvaartorganisatie die landelijk bekend en lokaal betrokken is. Met oog voor elk budget en een accurate werkwijze, waarbij onverwachte kosten achteraf niet voorkomen. U kunt onze pakketten met vaste lage tarieven voor crematie of begrafenis bekijken op www.goedkopeuitvaart.nl ook bij u in de buurt, of op www.goedkoopstecrematie.nl en www.budgetuitvaart24.nl

Staat uw vraag er niet bij? Neem 24/7 contact met ons op.