Traditionele uitvaartkist

Traditionele uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl
De vormgeving van traditionele uitvaartkisten voelt voor velen vertrouwd aan. Terwijl de een misschien een voorkeur heeft voor een rieten mand, of een kartonnen kist, houdt de ander liever vast aan het bekende model. Ook hierin is nog steeds variatie mogelijk. U kunt kiezen voor een eikenhouten (printfolie) uitvaartkist of een mahoniehouten uitvaartkist. Naaldhout is een mogelijkheid, maar ook populierenhout. Deze laatste kan ook in diverse lengte- en breedtematen geleverd worden en deze kist is ook geschikt om op te schilderen. De vorm van deze traditionele kisten blijft dezelfde maar door de verschillende materialen kan de uitstraling toch nog erg verschillend zijn. Het is van belang dat u de keuze maakt die past bij de overledene. U weet het beste wat hoort bij diens voorkeuren en ook al denkt u misschien dat er teveel keuze is, u zult merken dat uw gevoel u erbij helpt. Vaak weten we toch intuïtief welke uitvaartkist het beste voelt.

Traditionele uitvaartkisten, online bestellen
Als in de verdrietige tijd waarin u zich nu vast verkeert een keuze gemaakt moet worden, is dat lastig. Toch leert de ervaring dat een keuze best snel gemaakt wordt. Zodra u weet welke u wilt, kunt u een bestelling plaatsen. Online een uitvaartkist bestellen kan best een drempel zijn, ook al koopt u nog zoveel andere dingen online. U zult al snel ervaren dat we discreet en met respect met deze bestelling om zullen gaan. Binnen een uur na uw aankoop van een van onze traditionele uitvaartkisten, zullen we telefonisch contact met u opnemen om een en ander te bespreken. Zo weet u direct dat het goed gegaan is. We bespreken de levertijd en waar en wanneer we persoonlijk de uitvaartkist komen brengen. We leveren met onze eigen ongedecoreerde vervoersmiddelen. Een nette chauffeur met empathische vaardigheden komt de kist bij u afgeven en uiteraard plaatsen waar u hem hebben wilt. Als de levering elders dan bij u thuis plaatsvindt, krijgt u een smsje of een email zodra er geleverd is. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

Bestellen bij uitvaartkistwinkel.nl geeft u de garantie dat u respectvol en adequaat behandeld wordt. Als onderdeel van Uitvaart24 hanteren we dezelfde regels op het gebied van transparantie over afspraken en kosten. We leveren kwaliteit voor een lagere prijs.