Rouwauto Huren

Zelf de regie: eigen rouwauto huren

Soms voelt het prettig een afscheid van een dierbare precies zo te regelen zoals u dat zelf wilt. Natuurlijk kan dat in goed overleg met een betrouwbare uitvaartondernemer, maar soms wilt u nog een stapje verder gaan en regelt u het liefst alles zelf. Wilt u een rouwauto huren, inclusief chauffeur en zonder bijkomende kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar in Nederland u ook woont, we rekenen overal dezelfde prijs, met uitzondering van de Waddeneilanden.
Pas als de rouwauto is voorgereden bij het afgesproken adres gaat de huurtijd in. U kunt zonder bijkomende kosten de auto 2 uur huren, inclusief chauffeur. Mocht u de witte, zwarte of grijze rouwauto langer willen gebruiken, kan de tijd tegen een vooraf duidelijke meerprijs verlengd worden met telkens een kwartier. De huurprijs stopt op het moment dat de auto op het laatste adres is gearriveerd. 

Rouwauto huren, compleet met chauffeur

De zilveren, zwarte of witte rouwauto huurt u inclusief ervaren chauffeur.  In de wagen zal ook een schaarwagen liggen en een rok (waarmee de schaarwagen aan het zicht onttrokken wordt). Zo zal de uitvaartkist met de overledene ter plaatse met zorg en respectvol vervoerd kunnen worden. Onze chauffeur kan u helpen met in en uittillen van de kist en zal u bijstaan waar hij kan.
U kunt erop vertrouwen dat de door u gekozen rouwauto op tijd op de afgesproken plek zal zijn. Voor ons is het net zo belangrijk als voor u dat uw dierbare respectvol en zonder stress naar zijn of haar laatste rustplaats wordt vervoerd. 

Wilt u een rouwauto huren en heeft u vragen over onze werkwijze?
Bel geheel vrijblijvend 085-0160070. We zijn dag en nacht bereikbaar. 
Bij Uitvaartkistwinkel.nl kunt niet alleen een rouwauto huren, maar kunt u ook terecht voor een ruim assortiment aan uitvaartkisten. Als onderdeel van Uitvaart24 weten we als geen ander dat het regelen

 

Direct een rouwauto huren?
Bel 085-0160070