Rieten uitvaartkist

Rieten uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl
Hoe het precies komt is lastig uit te leggen, maar de uitstraling van rieten uitvaartkisten is toch beslist anders dan die van houten uitvaartkisten. Elk heeft een eigen sfeer. Vandaar dat het van belang is, dat u kiest wat voor uw idee past bij uw dierbare. Of waar u, als u alvast voor uzelf een keuze wilt maken, zich het prettigst bij voelt. Een bijkomend voordeel van rieten uitvaartkisten is dat ze biologisch afbreekbaar zijn en geschikt voor het begraven op de meeste natuurbegraafplaatsen. Elke natuurbegraafplaats heeft eigen regels, dus vooraf checken is wel aan te bevelen. Onze ecologische uitvaartkisten zijn ook geschikt voor crematie. Uitvaartwinkel.nl levert onder meer uitvaartkisten uit het assortiment van Fair Coffins.

Niet alleen rieten uitvaartkisten, maar ook bamboe uitvaartkisten uitvaartmanden
De verschillende bamboe en rieten uitvaartkisten die we aanbieden zijn van topkwaliteit, net als al onze andere ecologische uitvaartkisten. Maar wat wellicht voor u het belangrijkste is is dat ze milieuvriendelijk zijn. Door gebruik van biologisch afbreekbare materialen zal de ecologische footprint minimaal zijn. Dat is voor velen tegenwoordig een belangrijke overweging. Goed om te weten dat dat beslist geen beperking hoeft te zijn voor de keuze die u heeft. De ervaring leert dat het kiezen van een uitvaartkist die past bij de overledene, u dat helpt bij het verwerken van het verlies. Een mooie rieten uitvaartkist, draagt bij aan een mooi afscheid.

Rieten uitvaartkisten online bestellen, persoonlijke levering
Het is wel steeds gebruikelijker om alles wat we willen kopen online te bestellen, maar we begrijpen dat het met het kopen van een uitvaartkist toch wel iets anders ligt. En bij ons gaat het dus ook anders. Wij hebben zelf de levering in eigen hand. Welke uitvaartkist, of opbaarplank u ook bestelt, we bezorgen persoonlijk. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, bellen we u binnen een uur. Zo weet u al snel dat de bestelling goed is doorgekomen. Vervolgens bespreken we met u wanneer de levering zal plaatsvinden. Dat zal binnen 12 uur zijn, tenzij u kiest voor een specifiek gekleurde kist of een extra brede of extra lange kist. Hoeveel langer dat dan duurt, hoort u ook direct. U kunt ervan op aan dat we ons aan de afspraak houden. 

Heeft u vragen over onze rieten uitvaartkisten? Of wilt u andere informatie? Bel vrijblijvend met 085-0160070. We zijn 24/7 te bereiken. Uitvaartkistwinkel.nl is een onderdeel van Uitvaart24. De moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs. Wij weten als geen ander het belang van op tijd en discreet leveren van een uitvaartkist.