Uw Bestelling

  • Geen producten in je winkelmand.

Gratis persoonlijk bezorgd in Nederland

De voordeligste uitvaartkist van Nederland

Binnen 6 uur bezorgd, altijd in overleg

Discrete bezorging zonder reclame

Over ons

Over ons

Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24

Uitvaart24 is een landelijk bekende en lokaal betrokken uitvaartonderneming die zich richt op het verzorgen van een stijlvolle en betaalbare uitvaart voor elk budget.

Bij Uitvaartkistwinkel.nl kopen we de uitvaartkisten rechtstreeks in bij de fabrikant en we laten u meeprofiteren van de korting die we afspreken. Aangezien we deel uitmaken van uitvaartonderneming Uitvaart24 weten we als geen ander dat de grafkist op het juiste tijdstip ter plaatse moet zijn. Onze snelle en correcte levering draagt ertoe bij dat u zich in alle rust kunt richten op wat op dat moment voor u van belang is.

 

Onze werkwijze is direct, discreet en empathisch

Het bestellen van een grafkist geeft meer emoties dan de meeste andere online aankopen. Bij Uitvaartkistwinkel.nl houden we daar rekening mee. We komen onze afspraken altijd na en houden u daarvan op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de uitvaartkist volgens afspraak plaatsvindt:

 

1. Binnen 60 minuten na de geplaatste bestelling nemen we telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra wensen te bespreken.

2. Dit bevestigen we vervolgens per sms of email, zoals u wenst.

3. Onze levering gebeurt altijd persoonlijk. Onze medewerkers zijn invoelend en respectvol. Onze vervoersmiddelen zijn niet gedecoreerd, voeren geen reclame.

4. In het geval u wilt dat we de uitvaartkist bij de uitvaartondernemer leveren, gebeurt dat altijd in overleg met de uitvaartondernemer. We geven u het afgesproken tijdstip door.

5. Zodra de levering daar heeft plaatsgevonden, zal onze medewerker u direct ter plaatse nog sms’en of mailen om de levering te bevestigen.

Mocht u de grafkist pas later nodig hebben, dan kunnen wij de grafkist in ons depot bij u in de buurt bewaren. Tot 6 maanden na de bestelling kunnen we dat doen zonder meerprijs.

 

Exact dezelfde uitvaartkisten als de meeste uitvaartondernemers, alleen veel goedkoper

Niet alleen de grote, maar ook kleine lokale uitvaartondernemers werken met dezelfde grafkisten. Doordat wij groot inkopen en zelf onze kosten beperkt houden, krijgt u bij ons exact dezelfde grafkist voor de laagste prijs. U vindt ze nergens goedkoper.

 

Er zijn wel partijen in de markt die grafkisten uit Polen of China importeren en die goedkoper leveren, maar die kwaliteit is beduidend minder. Dus als u dezelfde goede kwaliteit wilt als bij 85% van de uitvaartorganisaties te krijgen is, dan bent u bij Uitvaartkistwinkel.nl aan het goede adres. Dezelfde kwaliteit grafkisten voor de laagste prijs.

  • Body Font