Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

9.4
4.5
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100 beveelt uitvaartkistwinkel aan.

Uitvaartkistwinkel

heeft een totaal van 109 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeel ons
10
5
Een mooie kist voor weinig geld. Keurig afgeleverd op de juiste tijd bij de uitvaartonderneming, alles binnen 1 dag. Goede kwaliteit.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
02-12-2019 Hans, Diemen
10
5
Kist online besteld, volgende dag telefonisch contact om de levering te bevestigen. Goede service. En kist is een stuk goedkoper dan wanneer deze via de uitvaartondernemer besteld wordt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
01-12-2019 L.M.J., Oeffelt
10
5
De begravenis onderneemster, die bij ons was, en vroeg hoe wijde kist wilde, hebben we gezegd dit online te doen. In de middag belde ze op, ze zei toen ik later op mijn bestemming kwam, was de kist er al. En was zelf ook verbaasd , was, dat de kist er al was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
30-11-2019 E, Rotterdam
10
5
Kist besteld, waarna levering op uur en tijd, keurig verpakt, waarna verpakking ook nog werd verwijderd en meegenomen. Discreet en netjes geleverd. Ook mooie goede kwaliteit kist. Aanrader.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
30-11-2019 Arno, Sint Oedenrode
10
5
Het klinkt idd vreemd voor de meeste mensen om een kist via internet te bestellen, helaas was de kist voor onze schoondochter die veel te jong overleed en pas mama was. Ze was nog maar net in Nederland en nog niet verzekerd. Via crowd funding hebben we een mooi afscheid kunnen regelen en een kist is een hele uitgave als je die via een begrafenis ondernemer koopt. Bovendien was ze Nigeriaanse en dol op mooie kleuren en wilden we dus geen standaard houten kist voor haar, maar iets met kleur. Dat kon hier zomaar voor een hele mooie prijs heeft ze een rode kist gekregen, deze zag er tip top uit en ondanks de hele droevige situatie waren we trots haar een afscheid te kunnen geven die bij haar paste.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
30-11-2019 Maya , KLOETINGE
10
5
Zeer mooie kisten voor weinig geld,goede en snelle service. Wij vonden de kisten uit de map van de begrafenisondernemer niet mooi en veel te duur. Bij uitvaartkistwinkel.nl gekeken en direct een keus kunnen maken . Zeer tevreden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
30-11-2019 D., Heino
10
5
Mooie kist, mijn vader heeft hem zelf nog kunnen uitzoeken. Goede service, direct na bestelling een telefoontje om de bezorgdatum en tijd af te spreken. De kisten zijn exact dezelfde als de kisten aangeboden door de uitvaartondernemer, alleen dan vele malen goedkoper.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
30-11-2019 Karlijn, Venlo
8
4
We werden zeer vriendelijk geholpen. Waren flexibel in het meedenken van onze wensen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
23-07-2019 C., Dordrecht
10
5
Het is een hele stap om in een rouwproces een kist via internet te bestellen. Maar de financiële armslag noopte ons om verder dan de begrafenisondernemer te kijken. Ik kwam bij uitvaartkist.nl uit en ben werkelijk bijzonder vriendelijk en meelevend geholpen. Je zoekt een kist uit, geeft aan waar en wanneer je deze graag wenst te ontvangen, betaald via Ideal en binnen het uur wordt je netjes gebeld over de voortgang. De kist werd netjes afgeleverd zoals afgesproken. De kwaliteit is dezelfde als die de uitvaartondernemer aanbied maar dan voor de helft van de prijs! Echt een aanrader!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-07-2019 Hans, Gemert
10
5
Een kist besteld via deze site omdat het gewoon de helft scheelt ten opzichte van de uitvaartorganisatie. Uiteraard een beetje zenuwachtig of dat hij wel op tijd zou zijn. Deze mensen spreken keurig af wanneer ze de kist komen leveren en komen dit keurig na. Ze hebben eigen vervoer, dus niet afhankelijk van een externe partij die wellicht minder zorgvuldig is. Misschien een kleine tip voor de eigenaren van uitvaartkistwinkel.nl: Geef in de communicatie op de site direct aan dat jullie een leveringsgarantie hebben en eigen vervoer, etc. Ik denk dat veel mensen twijfelen om een kist bij een webshop te bestellen omdat ze bang zijn dat het niet op tijd geleverd wordt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-07-2019 P., Gemert

Over uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel heeft drie webshops voor het bestellen (en snel geleverd krijgen) van een uitvaartkist.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We snappen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons 24/7 voor persoonlijk advies

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp