Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

9.4
4.5
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 95 beveelt uitvaartkistwinkel aan.

Uitvaartkistwinkel

heeft een totaal van 145 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeel ons
10
5
alles volgens plan Als je die laat leveren door uitvaart verzorgers knikken ze er gewoon 100 % boven op dus daar betaal je het dubbele
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
21-10-2020 ger, Haelen
10
5
Ik heb online een uitvaartkist besteld en werd snel daarna gebeld om een en ander door te nemen. Heel attent, snel en vriendelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
19-10-2020 INGRID KOULEN, Leiden
10
5
De website is gebruiksvriendelijk en de prijzen zijn keurig. Uiteraard ook andere sites bekeken maar de uiteindelijke keuze gevallen op dit bedrijf, We hadden geen enkele ervaring met kisten online bestellen, de vorige kist voor een van mijn ouders hadden we zelf gemaakt. Tip, misschien net wat scherpere foto's op de details. Er staan wel drie afbeeldingen maar dat zou iets uitgebreider mogen. Zeer correcte behandeling!! zowel telefonisch ( ze doen wat ze schrijven!) als ook bij de aflevering. Waar ik de deze kist heb besteld zou ik eigenlijk niet weten, maar wij hebben een zeer goede ervaring en voor de voordelige prijs van 459 een prachtige afgewerkte kist met dito bekleding en keurig op tijd gratis bezorgd. Een aanrader!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
18-10-2020 Fam. Sanders, Fijnaart
10
5
Heel erg prettig en stijlvol
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
18-10-2020 Karin, Santpoort
2
1
Slechte communucatie. Bij bellen altijd het antwoord... Diegene die er over gaat belt u binnen 1 uur terug.... NIET DUS!!!! Na veel gedram en evt. annulering werd er eindelijk iets gedaan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
18-10-2020 A.L., Emmen
6
3
Snelle levering. Goede communicatie. Slecht materiaal. Overal plamuur of iets wat daar op leek.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
17-10-2020 Hilbrand, Emmen
10
5
Communicatie verliep uitstekend. Er werd erg goed meegedacht. Bereikbaarheid uitstekend. 24/7 bereikbaar. Op zondagochtend werd bij ons de kist geleverd. Echt fantastisch! Alles verliep vlekkeloos en de kist was in het echt nog mooier als op de afbeelding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
17-10-2020 Claudia, Goirle
10
5
Alle vertrouwen gekregen in een toch al moeilijke tijd. Vriendelijk, hulpvaardig snel reageren. En ontzorgen is waar ze voor staan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
13-10-2020 Hans van der Sluijs , Rotterdam
10
5
Onze oma had een hele specifieke voorkeur qua kist. In het standaard assortiment van onze uitvaartondernemer was niets te vinden wat hieraan voldeed. Zodoende zijn wij op het internet gaan kijken. In eerste instantie voelde dit toch wat vreemd maar we vonden op deze pagina iets wat voldeed aan oma’s wens en daarbij was deze kist ook nog eens zeer betaalbaar. Wij hebben voordat we overgingen op bestellen eerst even gebeld, we wilden uiteraard niet het risico lopen dat er logistiek iets mis zou gaan. Het was prettig dat er meteen werd opgenomen en dat we alles heel concreet konden doorspreken. De kist werd de volgende dag op tijd bezorgd in Groningen. In het echt nog mooier dan op het plaatje en vele malen goedkoper dan de standaard prijs. Ik kan iedereen aanraden om verder te kijken dan het standaard assortiment en om je in de prijsverschillen te verdiepen. In de uitvaartbranche betaal je overal al de hoofdprijs voor en in sommige gevallen is dit dus niet nodig. Wij zijn blij dat we voor deze kist hebben gekozen, waarvan iedereen ook zei; dit past precies bij jullie oma. De service was echt fantastisch en goede communicatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-09-2020 Janine , Groningen
10
5
Mijn moeder is komen te overlijden. Kist besteld. Door omstandigheden liep één en ander anders Eén telefoontje Binnen een uur was de boel geregeld Blijft een heel verdrietige periode Fijn als dit soort zaken dan zo snel en prettig lopen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-09-2020 Jan Wouter, Emst

Over uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel heeft drie webshops voor het bestellen (en snel geleverd krijgen) van een uitvaartkist.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We snappen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons 24/7 voor persoonlijk advies

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp