Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

9.4
4.7
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100 beveelt uitvaartkistwinkel aan.

Uitvaartkistwinkel

heeft een totaal van 190 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeel ons
10
5
Na het overlijden van mijn lieve mama,had ik contact opgenomen met uitvaartkistwinkel.nl. Ik kreeg een heel lieve,meelevende en vooral gerustellende medewerkster aan de telefoon. Weet helaas haar naam niet meer, jammer!! Het ging hierbij over het regelen van een uitvaartkist. Zij heeft mijn zorgen hierover uit handen genomen en alles perfect geregeld. Een mooie en betaalbare uitvaartkist laten bezorgen vanuit Amsterdam naar Maastricht(La grande Suisse).. Hartelijk dank hiervoor, Fabienne.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-08-2022 Fabienne Wevers, rekem
10
5
Zeer correcte service, snel, goedkoop en meedenken toen er toch sneller geleverd moest worden. Wij kunnen dit zeker aanbevelen! En voor in de toekomst gaan we hier zeker nog een keer bestellen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
25-04-2022 Rob, Hoogeveen
10
5
Nooit geweten dat het zo makkelijk was om een kist te bestellen via internet.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
14-03-2022 S., Emmer-Compascuum
9
4.5
Goede service met begrip voor de omstandigheden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
09-03-2022 I., Vorden
9
4.5
Heldere communicatie, levering op tijd en plaats naar keuze.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
03-03-2022 C., Wormer
8
4
De kist kwam de volgende dag al. Dat hadden we niet verwacht waardoor mijn man zelf deze heeft ontvangen. Ik was er helaas niet bij. Dit vond ik voor hem niet zo prettig. Ook wist ik niet hoe zij hem binnen hebben gekregen(rechtop of dwars waardoor ik niet wist of de kist liggend door de deur kon als deze er weer uit moest. Maar gelukkig hebben de mannen van de uitvaart dit gecontroleerd. De kist was white was en paste goed bij mijn man. Van binnen keurig bekleed met linnen en een kussentje erin. Hij was ook goed om op te schrijven met een stift. Mijn man heeft er zelf nog een mooie tekst op gemaakt met sjablonen. Het stond prachtig bij de witte uitvaartauto.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
03-03-2022 G, Alkmaar
10
5
De kist de we hadden besteld zag er keurig uit. Alleen de kist was overbodig door dat de transport kist uit Duitsland er ook prima uit zag. We mochten de kist retour doen WAT een service Petra Dijkstra
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
28-02-2022 Petra, Havelte
10
5
Ik heb op zondag contact opgenomen en werd gelijk geholpen. Na een goed gesprek werd de kist de volgende dag 15min. voor de afgesproken tijd aan huis geleverd! Ps. Een hele mooie kist met mooie bekleding die door onze moeder zelf was uitgekozen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
28-02-2022 Leonora, Bemmel
10
5
Toch spannend om via internet een uitvaart kist te bestellen, dus voor de zekerheid eerst telefonisch contact gehad en daarna via de website een uitvaart kist besteld. Levering was snel ,zeer correct en betrokken. De uitvaart kist(goedkoopste) was zoals op de website beschreven was, ben zeer tevreden!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
28-02-2022 H., Drunen
10
5
Goede communicatie en snelle levering
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
28-02-2022 Gideon, Milheeze

Over uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel heeft drie webshops voor het bestellen (en snel geleverd krijgen) van een uitvaartkist.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We snappen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons 24/7 voor persoonlijk advies

085 016 36 58 ook voor vragen & hulp