Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

9.4
4.5
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 94 beveelt uitvaartkistwinkel aan.

Uitvaartkistwinkel

heeft een totaal van 167 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeel ons
10
5
Super service, nog geen klachten gehoord van opa (rust in vrede)
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
21-04-2021 Teun, Roermond
10
5
Fijne communicatie, super goed geregeld. Heel fijn om in deze hectische tijd op een bedrijf te kunnen vertrouwen dat ook zorgt dat ze alles doen wat ze zeggen. Dank voor jullie zorg.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
14-02-2021 Antoinette, Menaam
9
4.5
De aflevering vd kist was discreet. Toch kon je echt wel zien dat er een doodskist afgeleverd werd.Er was een zwart kleed wat er pas overheenging toen de kist op het karretje was. Ik zou er een onopvallendegrijze hoes omheen doen en met hoes en al uit de auto trekken. We werden vantevoren gebeld dat de kist in aantocht was. Prima.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
11-02-2021 Iet, Leeuwarden
8
4
Prima, snel geregeld, mooie kist
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
11-02-2021 Mieke LIGTHART, Hoogwoud
7
3.5
Mooie Amerikaanse kist voor een zeer nette prijs! Snel geleverd, vriendelijke mensen aan de telefoon. Wel een paar kleine beschadigingen bij aankomst.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-02-2021 LEV Van Beek, Leiden
10
5
zie boven
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-02-2021 Karel Hennephof, Zevenbergen
9
4.5
prettige communicatie
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-02-2021 Renée , Ermelo
8
4
Ik had eerst mijn twijfels, want ik dacht dat de kist bij mijn thuis afgeleverd zou worden, maar het werd keurig bij de begrafenisondernemer gebracht. Na de online bestelling werd ik nog even gebeld dat alles in goede orde was ontvangen. Dat was erg fijn, want je hebt toch een beetje angst dat het niet op tijd aankomt of zo. Het is natuurlijk geen cadeautje wat je besteld. Ik kan het iedereen aanraden om het zo te doen, want een begrafenis/crematie is al een prijzige aangelegenheid. Dus al met al, veel lof voor uitvaartkistenwinkel.nl!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
10-02-2021 Hetty, Castricum
8
4
Betaalbaar, zeer snelle levering , En unieke kist gevonden op jullie site . Heel betaalbaar ook en heel gemakkelijk online te bestellen en zeer snelle levering. Wat wij heel fijn vinden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
09-02-2021 Hanna Hoogerhuis, Burgh-Haamstede
8
4
Prima kist en geen stress door duidelijkheid in communicatie verkoper. Kussen gewenst voor betere ligging
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
09-02-2021 Jan , Wommels

Over uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel heeft drie webshops voor het bestellen (en snel geleverd krijgen) van een uitvaartkist.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We snappen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons 24/7 voor persoonlijk advies

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp