Uw Bestelling

  • Geen producten in je winkelmand.

Gratis persoonlijk bezorgd in Nederland

De voordeligste uitvaartkist van Nederland

Binnen 6 uur bezorgd, altijd in overleg

Discrete bezorging zonder reclame

Ervaringen

Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze.

“Zeer begripvol”

Nadat wij de grafkist hadden besteld op de website werd er zeer snel contact opgenomen over verdere wensen van de familie. De medewerker van uitvaartkistwinkel.nl dacht met ons mee en gaf advies. Heel prettig aangezien dit voor ons allemaal nieuw was. Hij was zeer begripvol. Bedankt voor de ondersteuning in deze moeilijke periode.

De heer K. uit Utrecht

“Prima kwaliteit”

In eerste instantie twijfelde we of we wel een kist moest bestellen op uitvaartkistwinkel.nl, maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. De kwaliteit van de kist was prima en doordat we geld hadden bespaart voor de kist was er meer ruimte voor het aankleden van de uitvaart zelf. Bedankt uitvaartkistwinkel.nl!

De heer L.A. uit Zuid-Holland

“Één telefoontje met Jan-Jaap en het was geregeld”

Je wilt natuurlijk in het grote verdriet waar je mee te maken krijgt niet nog eens door yarden ‘belazerd’ worden. De dag dat onze moeder overleed kon opeens de uitvaartkist niet omhoog gebracht worden ivm de arbo wet terwijl er voordien 3 x iemand van yarden thuis was geweest om de crematie te overleggen en te meten of de kist omhoog kon en mijn moeder had de kist nog zelf uitgezocht. Heel erg frusterend en het laatste waar je mee geconfronteerd wilt in zo’n situatie. Eén telefoontje met Jan-Jaap en het was geregeld, binnen een uur hadden wij een grafkist, dezelfde als van yarden, die ook nog eens veel goedkoper bleek en binnen 5 minuten probleemloos boven stond. Geweldig plezierig afgehandeld en grote complimenten voor dit bedrijf.

Mevr. G uit Friesland

“Voldoening”

Lieve mensen van Uitvaartkistwinkel.nl, wat zijn wij als familie ontzettend blij dat we jullie website zijn tegengekomen.
De uitvaartondernemer van Monuta verklaarde ons dat het om dezelfde doodskisten ging en toen hebben wij de stap gezet om zelf de uitvaartkist online te bestellen. Toch een beetje eng want niemand van ons had hier ervaring mee!
Nadat wij de bestelling hadden geplaatst werden we gelijk gebeld om de bestelling en de levering te bespreken. Fijn!
Vanaf dat moment verliep alles gesmeerd. Levering op het besproken tijdstip en een ontzettend mooie houten doodskist.
(Via de sms kreeg mijn broer precies door hoe laat de kist zou komen! Super!)
Vreemd genoeg gaf het ons, als broer en zussen, ook een bepaalde voldoening om zelf iets te kunnen doen op zo’n lastig moment in ons leven. Bedankt voor jullie goede zorgen en de mooie doodskist!

Mevr. G. uit Utrecht

“Voordeligere Grafkist”

Omdat wij een grafkist ontzettend duur vonden, ging onze zoon kijken op internet. Wij kwamen veel websites tegen, maar die van u is overzichtelijk en de foto’s zijn hetzelfde als die wij in het boek hebben gezien in het uitvaartcentrum. Het verbaasde ons enorm dat wij binnen 10 minuten na de bestelling al werden gebeld. Ook tussentijds werden wij geïnformeerd per sms. Dank voor de voordeligere grafkist en de goede service!

Mevrouw K. uit Flevoland

“Kwaliteit Uitvaartkist”

Inmiddels hebben wij al 2 uitvaartkisten besteld via uw website. Het geeft ons veel rust dat dat wij ook de tweede maal konden rekenen op uw service. De uitvaartonderneemster fluisterde ons stiekem toe dat zij exact dezelfde kwaliteit uitvaartkist leverde, maar dan 2 keer zo duur! Hoop voorlopig even gebruik te maken van uw service, maar wij vertellen het aan iedereen door.

Mevr. A. uit Utrecht

“Snelle levering”

Beste Jan-Jaap, via deze weg wil ik je bedanken voor het fijne contact en de snelle levering. Jullie hebben de grafkist gelijk bij de uitvaartondernemer afgeleverd zodat wij nergens naar om hoefden te kijken!
Mijn vader heeft zelf nog op jullie website gekeken en mij duidelijk gemaakt dat ik voor zijn uitvaart voor niks de hoofdprijs moest betalen. Wat zou hij trots zijn geweest als hij had gezien dat wij veel dingen zelf hebben gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden!

Dhr. B. uit Zuid-Holland

“Zelfde grafkist”

Per toeval kwamen wij op jullie website terecht en besloten om ‘de gok te wagen’. Achteraf vertelde onze uitvaartondernemer dat dit precies dezelfde uitvaartkisten zijn die hij in zijn assortiment heeft!
Hij gaf toe het vreemd te vinden dat er zulke grote prijsverschillen waren, maar gaf ons groot gelijk!
Bedankt voor de goede service en het grote prijsverschil!

Dhr. Y uit Zuid-Holland

“Dat was geruststellend!”

Wij hebben een prachtige grafkist bij Uitvaartkistwinkel.nl besteld. De reguliere begrafenisondernemer had precies dezelfde uit dezelfde fabriek alleen voor een dubbele prijs! Nadat de uitvaartkist via internet besteld was, kregen we meteen een telefoontje van Uitvaartkistwinkel.nl en dat was geruststellend. Binnen een etmaal werd de kist afgeleverd bij het uitvaartcentrum en we kregen een foto van de als bewijs. Mocht het zo zijn dat ik weer een grafkist moet kopen dan zal ik dat zeker bij Uitvaartkistwinkel.nl doen en ik raad het ook een ieder aan.

Mevr. J. uit Zuid-Holland

“Bedanken voor de goede service”

Bij dezen wil ik u bedanken voor de goede service. We vonden het een hele mooie kist en we werden meteen gebeld na de bestelling met de bevestiging dat deze was binnengekomen en met dank in het door ons gestelde vertrouwen in jullie. Het scheelde in prijs behoorlijk met eenzelfde uitvaartkist die de uitvaartonderneming aanbood. Het zette ook hen aan ’t denken…. Dank jullie wel.

Mevr. Y.J. uit Brabant

“Kan het iedereen aanraden”

Beetje argwanend via internet vanwege onwetendheid, na telefonisch contact prima op de hoogte gehouden, bezorging van de uitvaartkist was perfect, kan het iedereen aanraden. Veel succes voor de toekomst!

Mevrouw R.Z. uit Friesland

“Levering op keurige wijze volbracht”

Na enige research op het web bij de heer Palma uitgekomen voor een geschikte grafkist. Eerst wat argwanend maar achteraf volstrekt onnodig gebleken. Ik wil langs deze weg meneer Palma hartelijk bedanken voor de snelle service en het op de hoogte houden van de levering, dit werd op keurige wijze volbracht. Ik raad ieder ander die helaas genoodzaakt is een grafkist te kopen deze winkel aan. Ik wens u veel succes met de voortzetting van dit goed georganiseerde bedrijf.

De heer A. uit Limburg

“Lage prijs en super service”

Geachte heer Palma, Bedankt voor deze lage prijs en super service! Via de telefoonlijn hebben we de grafkist besteld en betaald bij levering. Kostte 1 ritje naar het verzorgingshuis om jullie te betalen, maar bespaarde mij veel geld!! Wij hebben niet veel te besteden en zijn niet verzekerd. Gelukkig zijn we dankzij jullie nu toch goedkoper uit!

De heer B.K. uit Noord-Holland

“Klopte precies”

Als familie hebben wij een grafkist besteld voor mijn vrouw. Mijn vrouw haar wens was dat haar grafkist zou worden beschilderd door haar kleinkinderen. Niet triest en zwart, maar kleurrijk en vrolijk! We besloten om een populieren grafkist te bestellen en deze is in de avond bezorgd bij mij thuis. Namens onze hele familie wil ik jullie bedanken voor de correcte wijze van communiceren. Het besproken tijdstip van leveren klopte precies met wat jullie mij hadden laten weten. Erg prettig aangezien je toch gespannen zit te wachten. Eerder is al op deze pagina genoemd dat deze werkwijze niet meer van deze tijd is…daar kan ik mij volledig bij aansluiten: Perfect geregeld! Wij zullen reclame voor jullie maken!

Mevrouw P. uit Friesland

“Goede afhandeling”

Dank voor de snelle service. Wij zijn als familie blij dat wij dit hebben aangedurfd. Het was voor mij toch een drempel, maar achteraf zijn wij zeer gelukkig met de lage prijs en de goede afhandeling. De uitvaartondernemer probeerde mij wat onder druk te zetten door te zeggen dat de kwaliteit veel minder zou zijn, maar dat blijkt echt onzin te zijn! Meneer Palma weet precies wat van hem wordt verwacht en dit overtreft hij ruimschoots door mij tussentijds te informeren. De afgelopen periode hebben wij helaas verschillende uitvaarten moeten meemaken, maar 1 ding staat voor ons vast: de volgende grafkist komt weer bij jullie vandaan!

De heer N.J. uit Flevoland

“Gehalveerde prijs”

Het bedrijf wat voor ons de uitvaart verzorgt hadden we besproken dat we zelf ook de mogelijkheid willen hebben een grafkist te kopen indien het prijsverschil noemenswaardig zou zijn. Ik kan u vertellen dat we naast een gehalveerde prijs ook een grandioze service, vriendelijkheid en behulpzaamheid hebben ervaren. We hadden eerst met de Uitvaartkistwinkel.nl gebeld en na dit plezierige en duidelijke gesprek de grafkist besteld. Ook het vertrouwen in ons als klant hebben wij zeer gewaardeerd en de supersnelle correcte levering en je wordt continue op de hoogte gehouden. Een aanrader!

De heer M. uit Noord-Holland

“Snelle Service”

Allereerst wil ik u bedanken voor de perfecte, snelle service. Daarnaast,en daar gaat het eigelijk om, is de grafkist helemaal zoals jullie beloofd hadden.

Mevrouw A.H. uit Friesland

“Overtrof al onze verwachtingen”

Na het overlijden van mijn vader kregen wij een offerte voor de crematie met alles wat daarbij komt kijken. Hoewel hierop niets was aan te merken, vonden wij de prijs van de goedkoopst mogelijke kist gevoelsmatig erg hoog. Maar … wie heeft er nu verstand van dergelijke prijzen?! Dit soort artikelen schaf je immers niet iedere dag aan. Op de keurig verzorgde website hadden we onze keuze snel gemaakt: een beslist vergelijkbare uitvaartkist voor de helft van de ons geoffreerde prijs! Bovendien overtrof de service, die wij meteen al na het plaatsen van de bestelling ondervonden, al onze verwachtingen. Ik zou haast zeggen: ‘deze service is niet meer van deze tijd’! Van bestellen tot nazorg liep alles als een Zwitsers uurwerk. Het belangrijkste was echter nog wel dat de kwaliteit van het product iedere toets van kritiek doorstaat. Ik schreef het bedrijf dan ook dat we hoopten voorlopig geen bestellingen meer te hoeven doen, maar dat we het adres in ‘de map’ hebben opgeslagen.

De heer R. uit Friesland

“Betaling bij bezorging”

Gezien onze argwaan met internet waren wij blij dat wij de grafkist bij de chauffeur konden afrekenen. We waren blij dat dit tot de mogelijkheden behoort aangezien wij altijd erg bang zijn om zaken via internet te regelen.

De heer J.F. uit Gelderland

“Ontzettend plezierig”

Na het verlies van onze moeder hielden wij een vervelende smaak over na het ontvangen van de hoge factuur. Dit keer besloot ik om een aantal dingen zelf te doen. Eerlijk gezegd is alles geregeld door Monuta. Je laat je toch meeslepen door emoties. Behalve de grafkist dan. Deze is door jullie afgeleverd voor een lager bedrag! Ontzettend plezierig dat jullie dit rechtstreeks hebben afgesproken met Monuta.

De heer B.G uit Groningen

“Hele zorg minder”

Tegenwoordig is het bijzonder als iemand doet wat hij afspreekt. In dit geval klopte alles. Voor mij een hele zorg minder.

De heer A.H.F. uit Utrecht

“Lage prijs”

Voor de uitvaart van onze moeder was helaas geen groot budget beschikbaar. Toch wilden we onze moeder graag het afscheid geven dat ze had verdiend. Ze was helemaal gek van de natuur en om haar een passend afscheid te geven wilden we dat de kamer in het uitvaartcentrum vol met bloemen zou staan. Helaas leek hier geen budget voor te zijn, totdat we op de website van Uitvaartkistwinkel uit kwamen. Door de lage prijs van de grafkist hebben we ‘ons mam’ een passende uitvaart kunnen geven. Bedankt!

De heer M. uit Brabant

“Vertrouwd”

Het contact voelde erg vertrouwd. Heel prettig ook dat ik elk moment van de dag kon bellen als ik met vragen zat.

Mevrouw J. uit Limburg

“Snelle service en bezorging”

Bij dezen wil ik u hartelijk bedanken voor de snelle service en bezorging van de uitvaartkist. Discreet is de kist gebracht, auto zonder belettering.
Uitvaartkistwinkel.nl is inderdaad de goedkoopste leverancier van grafkisten.
Het is een schande dat uitvaart verzorgers zulke hoge prijzen vragen.
voor dezelfde grafkisten. Het het kopen van een uitvaartkist kan je ook maar beter van tevoren doen. De kist kan ook opgeslagen worden bij de verkoper. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. V. uit Noord-Holland

“Dat gaf rust”

Graag willen wij u bedanken voor de snelle service! Ondanks de ziekte van mijn vrouw waren we door u internetsite toch in staat samen een mooie uitvaartkist uit te zoeken. Dat gaf rust. Hiervoor onze hartelijke dank!

Dhr. T. uit Drenthe

“Goede service”

Als er één ding is waar grof geld mee verdiend wordt zijn het wel uitvaarten. Daarom heb ik op internet gezocht naar goedkopere alternatieven.
En gevonden bij Uitvaartkistwinkel.nl! Niks vreemd aan, een grafkist bestellen via internet. Het gaat om je eigen portemonnee.
De uitvaartkist die ik besteld heb, werd mooi op tijd afgeleverd bij het mortuarium en de uitvaartverzorger deed de rest. Prima grafkist en de mensen van de uitvaart
waren ook zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Uitvaartkistwinkel.nl prijs ik in de hemel omdat ze zeer goede service, respect en medeleven tonen daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Dhr. W. uit Zeeland

“Respect en waardigheid”

Wat ben jij een fijn mens het bedrijf en beroep zijn je op het lijf geschreven. Tot emotie toe ben ik geroerd over de flexibiliteit en de kundigheid waarmee je alles gedaan hebt.
Toen ik in dec 2012 hoorde dat mijn moeder zou komen te overlijden, heb ik gelijk alles geregeld. Dat ik mijn moeder zou gaan verliezen vond ik al erg genoeg maar dan ook nog een poot uitgedraaid krijgen door een uitvaart maatschappij dat wilde ik voorkomen. Zo kwam ik via Google op jouw site. Ik belde gelijk, het was toen 07:30 en een uur daarna was de kist met aanpassingen gekocht. ’s Middags heb je deze zelfs nog even langs gebracht, zodat ik de witte kist voor mijn moeder kon bekijken. Dat gaf mij een fijn gevoel de uitvaartkist was niet spierwit maar een beetje crème, maar ach ik had er nu geen zin meer in om dit te laten bijspuiten want ik was alweer op weg naar de grafstenen winkel. Want ook daar moest ik mijn best gaan doen om niet een dubbele vakantie voor een steen te betalen. Ik betaalde de uitvaartkist en deze werd opgeslagen zodat als ik ‘m nodig had hij op voorraad was. Want mijn grote nachtmerrie was wel dat ik dan op het moment dat mijn moeder zou komen te overlijden daar mee bezig zou moeten zijn. Nee ik wilde alles nu (dec 2012) geregeld hebben. Mijn moeder leefde langer dan verwacht maar afgelopen 23 augustus om 03:00 is ze dan toch overleden. Verdriet en pijn was wat mij overkwam want ondanks dat ik het verwachtte en ik me er op had voorbereid, blijft het de vrouw waar je uit bent geboren de vrouw die je het leven heeft gegeven. Ik was zelfs blij dat het niet erg lang heeft geduurd deze laatste fase en dat ik bij de laatste adem tocht aanwezig was.

En dan….. dan is het toch ondanks mijn minutieuze voorbereiding REGELEN. Niks achter over zitten en huilen. Aan de bak moet je. Yarden bellen, arts bellen en die kist van meer dan een half jaar geleden moest nu komen. 03:13 belde ik je. En toen nam Jan-Jaap op en hij kwam zelf om 06:30 de uitvaartkist brengen. De auto ging open en Jan-Jaap vertelde me dat hij de grafkist wit had laten spuiten na mijn opmerking van een half jaar geleden over de crème kleur. Dit was echt een hele fijne verrassing op een moment dat je veel verdriet hebt en onzekerheid of het allemaal wel goed zou komen. En het kwam goed want samen hebben we bij uitzondering m’n moeder in de uitvaartkist gelegd. Jan-Jaap deed dit met zo’n rust, respect en waardigheid goh wat was dit fijn en mooi. Dat zal me altijd bij blijven. Jan-Jaap alle lof, ook ben ik blij dat je nadat we er over gesproken hebben in december je nu al geruime tijd een referentie pagina hebt gemaakt. Want natuurlijk is het eng om via internet een uitvaartkist te bestellen, want wat als er straks geen grafkist is dan zit je. Ik kan en zal het iedereen aanbevelen. Jan-Jaap je bent een fijn mens en hou vol met wat je nu doet als mens en je bedrijf. Je hebt mij een heel erg warm en fijn gevoel gegeven. Op een heel belangrijk moment in mijn leven. Heel erg bedankt!

Mevr. C. uit Noord-Holland

“Keurig begeleid”

Ik wil nog even mijn welgemeende complimenten doen aan Uitvaartkistwinkel.nl. Na een telefoontje over de gewenste (niet standaard) grafkist was het geen enkel probleem om dit aan te passen en kon de volgende dag al geleverd worden. Dit wordt keurig begeleid dmv een sms van de verwachte aankomsttijd. Door de begrafenisondernemer werd zelf een compliment gegeven over de kwaliteit van de uitvaartkist. Scheelde toch mooi een paar honderd euro.

Dhr. K. uit Groningen

“Geweldige service”

Wat een geweldige service en een prachtige uitvaartkist.
En voor een betaalbare prijs!

Mevr. D. uit Friesland

“Snelle en persoonlijke service”

We zijn erg tevreden en zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen. Het scheelt een hoop geld en jullie service is uitstekend! Bedankt!

Mevr. A. uit Groningen

“Snel geregeld”

Hierbij wil ik u nog even berichten over de fantastische service die wij kregen van de firma Uitvaartkistwinkel.nl. Wij wisten dat het overlijden van onze echtgenoot/vader aanstaande was. Wij wilden echter nog geen begrafenisondernemer in huis halen, dat was een brug te ver. Wel wilden we heel graag weten wat zoal de mogelijkheden waren en ons vast oriënteren wat er te koop is. Zo ook met de grafkist die wij graag wilden hebben. De firma Uitvaartkistwinkel.nl bood voor ons de perfecte oplossing: Alles duidelijk en overzichtelijk op de site, compleet met de prijzen. (De begrafenisonderneemster beschikte over plaatjes met de meest fantastische benamingen van de grafkisten van de fabrikant, waarbij dan weer achterin zo’n map in onduidelijke prijslijsten naar de prijs van de grafkist moest worden gezocht; de bezorgkosten werden wel genoemd maar hoeveel bleef onduidelijk.) Wij waren dus al klaar toen toch het droevige moment daar was. Een telefoontje naar dit bedrijf en alles was snel geregeld. Een vlottere afhandeling kon zelfs de uitvaartonderneemster niet realiseren. Zij was dan ook erg te spreken over de geweldige service en de grafkist werd goed verpakt binnen enkele uren keurig netjes bezorgd, zonder bombarie. Als iemand overlijdt is nooit prettig, maar het is fijn als dergelijke zaken als het regelen van een uitvaartkist je aandacht niet meer behoeven. In voorkomende gevallen kan ook een ziek of oud persoon zelf al meebeslissen over de keuze van de grafkist.
Nogmaals met dank aan de firma Uitvaartkistwinkel.nl,

Mevr. K. uit Noord-Holland

“Snelle en persoonlijke service”

Het is niet de meeste ‘leuke’ online aankoop om te doen, maar wat hebben de mensen van Uitvaartkistwinkel.nl dit een stuk aangenamer gemaakt. Wat een snelle service, de grafkist was heel snel bezorgd en wat een mooie kist. Werden zelfs heel netjes gebeld en kreeg een berichtje dat de uitvaartkist onderweg en toen deze op plaats van bestemming was aangekomen. Enorm bedankt!

Mevr. S. uit Noord-Holland

“Groot stuk zorg uit handen genomen”

Geachte heer Palma, wij willen u als familie hartelijk bedanken voor de goede zorgen betreffende de levering van de grafkist. U heeft ons een groot stuk zorg uit handen genomen.

Mevr. B. uit Utrecht

“Keurig geïnformeerd”

Blij zijn wij omdat wij dit hebben gedurfd. Heb altijd al het gevoel gehad dat er veel teveel geld verdiend wordt aan een grafkist, maar dat wordt wel erg duidelijk zo.. In ons geval scheelde het € 650,-!! Dhr. Palma heeft alles besproken met Monuta en mij keurig geïnformeerd over de bezorging van de uitvaartkist. Was wat sceptisch over online-recensies, maar kan niet anders zeggen: top!

De heer O.P. uit Utrecht

“Uitstekende keuze”

Een grafkist bestellen via uitvaartkistwinkel.nl bleek een uitstekende keuze te zijn. De grafkist was perfect, de aflevering geheel volgens afspraak en de service kon niet beter. Natuurlijk was ik ook erg blij met de lage prijs van de uitvaartkist en kan ik deze service iedereen van harte aanbevelen.

De heer F. uit Overijssel

“Prachtige mand”

Mijn vrouw wilde graag in een rieten mand opgebaard worden. Wij hebben deze prachtige mand bij de heer Palma besteld.
Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van de levering status en ervoor gezorgd dat de mand volgens afspraak en op tijd bij het uitvaartcentrum is afgeleverd.
Dankzij zijn flexibiliteit en inlevingsvermogen heeft hij ons veel zorgen uit handen genomen.
Complimenten voor uw werkwijze en heel veel succes gewenst met uw bedrijf.

De heer T. uit Gelderland

“Op tijd afgeleverd”

Wij hebben een uitvaartkist besteld bij Dhr. Palma. De service was goed en de uitvaartkist was ook op tijd afgeleverd.

De heer P. Uit Zuid-Holland

“Stuk voordeliger”

Het was voor mij een geruststelling dat jullie de grafkist rechtstreeks hebben bezorgd bij het uitvaartcentrum. Stuk voordeliger en alles zag er prima uit! bedankt!

Mevrouw H.J. uit Noord-Holland

“Mooi afscheid”

Met ons krappe budget hebben wij toch een mooi afscheid kunnen nemen van onze vader.

Mevrouw T.A. uit Drenthe

“Gaf ons veel rust”

Onze dochter heeft het allemaal geregeld. Die is goed met internet, maar het gaf ons veel rust dat wij de kosten van de grafkist ook ouderwets aan de bezorger konden voldoen.

De heer V.T.B. uit Utrecht

“Prachtige grafkist”

Mijn man riep altijd “leg mij maar in een simpel kistje”. Toch waren wij als gezin erg blij dat we een prachtige grafkist hadden bij de crematie, maar wel voor een simpele prijs.

Mevrouw B. uit Noord-Holland

“Zeker weer bij jullie”

Mijn moeder had een uitvaartverzekering en alles werd voor ons geregeld. Ook haar laatste wens om de doodskist in het roomwit te leveren, kon in orde gemaakt worden. Hier zat zo’n hoge meerprijs aan vast dat we per toeval op jullie site terecht kwamen. Via de telefoon konden wij alle vragen stellen en hebben de bestelling van de uitvaartkist via jullie gedaan. Wij hopen voorlopig geen gebruik te hoeven maken van jullie service, maar mocht dat nodig zijn dan bestellen we deze zeker weer bij jullie.

Mevrouw E.B. uit Gelderland

Wij bedanken iedereen die de moeite heeft genomen een referentie te schrijven over hun ervaring met Uitvaartkistwinkel.nl.

Stuur ons uw referentie.

Wij vermelden, i.v.m. de privacy van onze klanten, alleen de voorletter(s) in combinatie met de provincie.

  • Body Font