Eco uitvaartkist

Eco uitvaartkist kopen bij uitvaartkistwinkel.nl
In de periode rond een overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden. Een onderdeel daarvan is het uitkiezen van een uitvaartkist. En daarin blijkt dan de keuze zo divers te zijn, dat ook dit aspect van het regelen van de uitvaart moeilijk blijkt te zijn. Het brede assortiment is er, daar kunnen we niets aan doen. Maar we willen u wel graag helpen de juiste keuze te maken. Een uitvaartkist, of dat een ecologische uitvaartkist is of niet, straalt het liefst iets uit wat past bij de overledene. Iemand voor wie het belangrijk is of was om de ecologische footprint zo laag mogelijk te houden heeft de voorkeur voor een uitvaartkist die biologisch afbreekbaar is. Alle eco uitvaartkisten die u in ons assortiment zult vinden zijn dat en ze zijn niet alleen geschikt voor een (natuur)begrafenis, maar ook voor een crematie. 

Eco uitvaartkisten vertrouwd online bestellen
Zodra u uw keuze heeft bepaald voor bijvoorbeeld een kartonnen uitvaartkist of populieren houten uitvaartkist, een extra brede of lange kist, een bamboe uitvaartkist of een kist van gerecycled hout, dan kunt u een bestelling plaatsen. Binnen een uur zult u dan door een medewerker gebeld worden om de bestelling te bespreken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze hebt gemaakt en kunt u afspreken wanneer en waar de eco uitvaartkist geleverd zal worden. Dat kan veelal binnen 6 of 12  uur, afhankelijk van de gekozen uitvaartkist, maar we passen ons graag aan uw wensen aan. De levering zal discreet en volgens afspraak verlopen. Dat doen we uiteraard zelf, met een ongedecoreerde auto, met respectvol, empatisch personeel. Mocht de uitvaartkist bij een uitvaartcentrum geleverd moeten worden, of op een ander adres dan de uwe, dan laten we u per sms of e-mail weten wanneer de levering heeft plaatsgevonden. Zo weet u dat alles goed geregeld is.

Heeft u vragen over onze eco uitvaartkisten? Of wilt u wat hulp bij uw keuze? Bel vrijblijvend 085-0160070.

Puur ecologische uitvaartkisten

Hoe gek het ook klinkt, de ervaring leert dat u ondanks de enorme keuze er op een gegeven moment bij een kist het juiste gevoel naar boven komt. Dit is hem, deze moeten we nemen. En of dan dat een van de eco uitvaartkisten is of niet. Als het goed voelt, maakt u altijd de juiste keuze. Ook als het budget niet zo groot is, zult u vast bij ons een geschikte, passende uitvaartkist vinden. Als dealer van Fair Coffins, kunnen we u verzekeren dat onze eco uitvaartkisten 100% ecologisch verantwoord zijn. Uitvaartkistwinkel.nl is onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die service en transparantie hoog in het vaandel heeft. En dat dat ook kan tegen een betaalbaar tarief wordt u bij ons duidelijk.